Omgeving
 

De villa ligt in de Provence Verte, op 2 kilometer van het centrum van het dorp Le Thoronet en slechts 6 kilometer van de snelwegen A8/A58. De steden Cannes, Toulon, Nice, Aix-en-Provence liggen op een afstand van één uur of minder per auto. De Middellandse zee is op drie kwartier verwijderd (St. Tropez, Fréjus, Ste Maxime, Hyères). De Gorges du Verdon liggen binnen dezelfde radius. Dichterbij vindt u Lorgues, met zijn uitgebreide Provençaalse markt op dinsdagmorgen. Les Arcs (20 km) met zijn interessante Maison du Vin en gerestaureerde Middeleeuwse centrum. In de onmiddelijke omgeving van Le Thoronet vindt u vele typische Provençaalse dorpen en dorpjes.

De nabije Plaines des Maures zijn wereldberoemd om hun unieke geologie, planten, “pins parasols” en hun bijzondere schildpadden die alleen in deze omgeving voorkomen: een prachtig wandelgebied. Het dorp Le Thoronet staat bekend om zijn magnifieke abdij.
In het dorp vindt u 2 goed bevoorraadde supermarkten, een bakker, een slager en artsen. Grotere winkels en hypermarch
és zijn te vinden  in Le Cannet des Maures, en in Le Luc- en-Provence op 10 km.

De onmiddellijke omgeving biedt vele mogelijkheden voor een actieve vakantie: wandelen, fietsen (19 toeristische fietsroutes), zwemmen, tennis, kajakken en vooral golf. Er is een ruime keuze aan golfbanen. Voor meer informatie klik hier en hier.